Vastgoedcommunicatie - Archie Goegebuur
Samen met jou laten we een nieuwe succesvolle wind waaien in de vastgoed- en ruimtelijke communicatie en marketing, dankzij een uitzonderlijke visie en een pak creativiteit.
Websitebanner.jpg

Services

Services

 

Services


 
Archie_Services_branding.png

Branding

De merken die Archie Goegebuur maakt, staan er. Daar kan je op vertrouwen. Op basis van een analyse die we samen met jou maken, ontwikkelen we de visuele identiteit en tone of voice die past bij jouw project of corporate identity. De merkstrategie, met de juiste waarden en visie, zijn daar een onderdeel van.


Archie_Services_illustraties-brandactivation.png

Brand activation

De awareness en consideration van jouw merk de hoogte in duwen? Daar tekenen we voor. Of het nu over een evenement, lancering, campagne of guerrilla gaat, bij Archie Goegebuur hebben we een pak ervaring om jouw merk écht aan te pakken.

Daarvoor ontwikkelen we het juiste communicatie- & marketingplan. Voor jouw project of bedrijf schrijven we het juiste verhaal: met een sterk contentplan bespelen we alle relevante media.

Archie_Services_leadgeneration.png

Lead Generation

Een sterk merk gemaakt, een pak awareness en de eerste prospecten die jouw product overwegen? Tijd om hen te leren kennen. Met Archie Goegebuur stippelen we in het plan ook uit hoe we de juiste leads kunnen binnenhalen, dit proces kunnen automatiseren en daarbij kunnen helpen hen te kwalificeren. De verkoop of verhuur laten we aan jullie over.


Archie_Services_iBuurt_stakeholders_communicatie.png

Buurt- en stakeholders- communicatie & participatie

Een goeie buurtcommunicatie en hen, waar nodig, betrekken in het proces van je ontwikkeling, is essentieel voor een duurzaam merk. Wij zetten in op een mix van one-on-one en one-to-many communicatie en staan je, samen met onze partners, strategisch bij in het maken van de juiste keuzes.


Archie_Services_Press_en_PR.png

Press & public relations

Of het nu gaat over hoe we jouw project in de pers krijgen, of hoe we een crisis op de juiste manier aanpakken: bij Archie Goegebuur en onze partners zit de kennis en ervaring om jouw verhaal altijd juist te vertellen.

Archie_Services_illustraties-tijdelijkeinvullingenenkijkwoningen.png

Tijdelijke invullingen & kijkwoningen

We bouwden ooit een tijdelijk hotel, een mini shopping mall in Gent en een kijkwoning die het tot in de pers schopte. Als je ‘t ons vraagt, krijg je een tijdelijk project of show house dat aandacht trekt.


Archie_Services_ruimtelijkecommunicatie.png

Ruimtelijke communicatie

Als overheid een complex verhaal zoals een beeldkwaliteitsplan naar buiten brengen, is een stevige noot om te kraken. Met Archie Goegebuur denken we graag voor jou na over hoe we zo’n ruimtelijk project verhalen naar of het samen met de burger schrijven.


Archie_ServicesFollow_up.png

Follow up

Onze ervaring zit niet enkel in het bedenken en ontwikkelen van strategieën, maar ook in het meetbaar maken van onze plannen. Samen met jou zoeken we welke KPI’s er toe doen en krijg je die van ons in een helder rapport.

 
 
 

Flexibel


 

Analoog en digitaal

Je werfafsluiting in een jasje gieten die past bij je project of een nieuwe website met automate lead generation maken? Een social mediaverhaal schrijven en uitrollen dat een echte fanbase maakt? Online en offline advertising? Ja hoor, Archie Goegebuur kan het.


Thuis in vele beelden

Bij Archie Goegebuur zit een video- en cameraman. Hij vliegt bovendien ook makkelijk over jouw projecten. Dat we dankzij hem een coherent visueel beeld van jouw project kunnen maken, daar zijn we trots op.


Onze backbone

Archie Goegebuur heeft een pak ervaring en knowhow in huis. Als DIFT merk werkte het team al aan een pak vastgoed- en ruimtelijke communicatieprojecten. Daarnaast kennen ze ook meer dan die wereld.

Maar voor sommige dingen klop je beter aan bij dé specialist. Daarom bouwen wij onze websites met betrouwbare partners, zoals Glue, en organiseren we evenementen samen met Clouds. Stylings doen we met Studio Woot Woot en we kunnen daarnaast ook bouwen op jaren werken met een vaste ploeg van ervaren professionals.