Vastgoedcommunicatie - Archie Goegebuur
Samen met jou laten we een nieuwe succesvolle wind waaien in de vastgoed- en ruimtelijke communicatie en marketing, dankzij een uitzonderlijke visie en een pak creativiteit.
Websitebanner.jpg

Home

Samen met jou laten we een nieuwe succesvolle wind waaien in de vastgoedmarketing en ruimtelijke communicatie, dankzij een uitzonderlijke visie en een pak creativiteit.

 
 
 
 
 
Archie_Hanne.png

Hanne Van Gils

Business development manager

Als architecte weet Hanne alles van ontwikkelen: straffe merken, sterke campagnes en de uitgelezen communicatie voor jouw ruimtelijk project. Hanne is jouw point of entry van Archie Goegebuur.

hanne@archiegoegebuur.be

 
 

Onze klanten


 
revive.png
matexi.png
caaap.png
alides.png
van roey.png
 
 
pom ovl.png
Immogra.png
Quares.png
de nieuwe dokken.png
Huysewinkel.png
 
 

Values


buurman.png

We zijn je buurman en buurvrouw.

Bij ons staat een langdurige samenwerking voorop. Jij kent ons, wij kennen jou: met het team heb je een persoonlijke relatie.

volledig.png

Wij werken volledig (&) tailor-made.

Een one stop agency voor jouw vastgoedproject, immobiliƫn en ruimtelijke communicatie. Ons team en onze backbone zoeken voor elke vraag het antwoord dat perfect past.

vision.png

We zijn vision makers.


Vijf jaar geleden twijfelden we of we wel aan vastgoed wilden beginnen. Nu weten we dat we echt een verschil maken, met wijken met een echte naam, goede verkoop en verrassende communicatie.

resultaat.png

We houden van een goed resultaat.

Dat jij tevreden bent, daar zijn we al heel blij mee. Maar dat we ook goede en gemeten resultaten bij de doelgroepen zien, daar worden we al eens euforisch van.